Konu: Et Bohçası
Yalnız Mesajı Göster

Et Bohçası

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Bohçası



ET BOHÇASI

Malzemeler:

- 6 dilim ince dövülmüş biftek,
- 3 adet yumurta,
- 6 dilim pastırma,
- 6 dilim kaşar peyniri,
- 1/2 su bardağı un,
- 1/2 su bardağı galeta unu,
- Tuz, karabiber,
- Kızartmak için sıvı yağ,
- Kürdan

Yapılışı:
Çok iyi dövülmüş eti tuzlayıp biberleyin Etlerin arasına birer dilim pastırma ve kaşar peyniri yerleştirin İkiye katlayıp, uç taraflarından kürdanla tutturun Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayıp, kızgın sıvı yağda kızartın Sıcak servis yapın

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla