09-05-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Et Bohçası
ET BOHÇASI
Malzemeler:
- 6 dilim ince dövülmüş biftek,
- 3 adet yumurta,
- 6 dilim pastırma,
- 6 dilim kaşar peyniri,
- 1/2 su bardağı un,
- 1/2 su bardağı galeta unu,
- Tuz, karabiber,
- Kızartmak için sıvı yağ,
- Kürdan
Yapılışı:
Çok iyi dövülmüş eti tuzlayıp biberleyin Etlerin arasına birer dilim pastırma ve kaşar peyniri yerleştirin İkiye katlayıp, uç taraflarından kürdanla tutturun Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayıp, kızgın sıvı yağda kızartın Sıcak servis yapın
Afiyet olsun
|
|
|