Yalnız Mesajı Göster

Mutfak : Türk

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mutfak : Türk



Mutfak : Türk
Türü : Av Etleri

MALZEMELER
5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber

5 Kişilik

HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini temizleyin Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın

AFIYET OLSUN!

Alıntı Yaparak Cevapla