Konu
:
Yörük Kebabı (4 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
Yörük Kebabı (4 Kişilik)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yörük Kebabı (4 Kişilik)
(4 Kişilik)
Malzemeler
250 gram kuşbaşı kuzu eti
1 adet domates,
1 adet soğan
2 adet biber,
15 adet mantar
1 su bardağı bezelye
1 adet kabak, tuz
1 çay bardağı ayçiçek yağ
1 buçuk su bardağı erişte
1 buçuk su bardağı kasar peyniri
Yemeğin Tarifi
Domates ve soğanı yemeklik doğrayın
Kuşbaşı etle birlikte, kısık ateşte 20 dakika pişirin
2 adet biberi ve 1 adet kabağı küp biçiminde doğrayın
15 adet mantarı ortadan ikiye kesin
Bezelyeleri de ekleyip tencereye alın
Tuzunu ilave edin
Başka bir tencerenin içine, 1 çay bardağı sıvı yağı dökün
Üzerine su ilave edin
Kaynayınca tuz serpin, 1 buçuk su bardağı erişteyi haşlayın
Tencereden alıp, süzün
Erişteleri fırın tepsisine yayın
Üzerine sebzelerle sote ettiğiniz etleri yayın
En üste 1 buçuk su bardağı kasar peyniri rendesini serpin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul