Konu
:
Hindi Fümeli Tavuk Butları
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Fümeli Tavuk Butları
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Fümeli Tavuk Butları
Hindi fümeli tavuk butları
Tereyağını oda sıcaklığında bekletip iyice yumuşamasını sağlayın
Üzerine ince kıyılmış maydanoz ve dövülmüş sarmısak ekleyin
Karışımı tavuk butlarının üzerine ve deri altlarına sürün
Her tavuk buduna iki hindi füme dilimi sarın ve mutfak ipiyle bağlayın
Tavukları fırın tepsisine alıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin
Diğer taraftan patatesleri dilimleyin
Brokoliyi çiçeklerine ayırın
Daha sonra sebzeleri bir fırın tepsisine alın
Üzerine zeytinyağı gezdirin
Tuz ve baharat serpin
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirip tavukla birlikte servis yapın
Malzemeler 6 Kişilik
*6 adet tavuk budu
* 12 dilim hindi füme
* 2 çorba kaşığı tereyağı
* 5-6 dal maydanoz
* 2 diş dövülmüş sarmısak
* Tuz, karabiber Sebze garnitürü için:
* 250 gram brokoli
* 3 adet patates
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* Tuz, karabiber, pulbiber
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul