Konu
:
Yemek Adı : Yagda Yumurta
Yalnız Mesajı Göster
Yemek Adı : Yagda Yumurta
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yemek Adı : Yagda Yumurta
Yemek Adı : Yagda Yumurta
Mutfak : Türk
Türü : Av Etleri
MALZEMELER
4 ADET KÖY VEYA ÇiFTLiK YUMURTASI
SIZMA VEYA EKSTRA EKSTRA ZEYTiN YAĞI VEYA TEREYAĞ
TUZ, KARABİBER
PİŞİRME KABI : MÜMKÜSE CAM KAPAKLI TEFLON TAVA
HAZIRLANIŞI
TAVAYA MAKUL MİKTARDA ( 50 GR ) ZEYTYİN YAĞI KOYUNUZ, VEYA ÇOK AZ ISITARAK ERİMESİNİ SAĞLADIĞINIZ TEREYAĞ İÇİNE 2 ADET YUMURTAYI İLAVE EDİNİZ
TUZ VE KARABİBER KOYDUKTAN SONRA TAVANIN CAM KAPAĞINI KAPATIN VE HIZLI ATEŞTE YUMURTANIN BEYAZI PİŞİNCEYE KADAR PİŞİRİNİZ
(3 DAKİKA YETER VE SARISI PİŞMESE DAHA İYİ OLUR )
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul