Konu
:
Kuzu Etli Ispanak Kökü
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Etli İspanak Kökü
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Etli İspanak Kökü
Kuzu etli ıspanak kökü
Tereyağını eritip, yemeklik doğradığınız soğanı ve etleri içine ilave edin
Etler suyunu çekip bırakana kadar kavurun ve üzerine bir buçuk su bardağı sıcak su ekleyin
Etler iyice pişince tencerenin ortasına toplayın ve etraflarına ıspanak köklerini dizin
Karabiber ve tuz ekleyip, 15 dakika orta ateşte pişirin
Bir kapta yumurta sarısı, un ve limonu çırptıktan sonra, yemeğin üzerine gezdirin
Bu şekilde 5 dakika daha pişirip, sıcak olarak servis yapın
Malzemeler 4 Kişilik
*2 çorba kaşığı tereyağı
* 1 adet soğan
* 150 gr
kuşbaşı kuzu eti
* Bir buçuk su bardağı sıcak su
* 1 kg
ıspanağın kökü
* 1 adet yumurtanın sarısı
* 2 çorba kaşığı limon suyu
* 1 çorba kaşığı un
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul