Konu
:
Kağıtkebabı (1 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
Kağıtkebabı (1 Kişilik)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kağıtkebabı (1 Kişilik)
(1 Kişilik)
Malzemeler
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
150 gr Kuşbaşı Et
1 Adet Soğan
1 Diş Sarmısak
2 Adet Domates
1 Çay Kaşığı Kekik
Tuz
Yağlı Kağıt
Yemeğin Tarifi
Öncelikle 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin
İçine aldığınız eti iyice kavurun
Et önce su bırakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir
Suyunu çekince yemeklik doğranmış soğan ve dövülmüş sarmısağı da ekleyip,karıştırın
Birkaç dk daha kavurup,küp doğranmış domatesi ilave edin ve altını kapatın
1 çay kaşığı kekiği ve tuzu ekleyin
Yağlı kağıda sarın
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dak daha tutun
Fırından alınca,üzerindeki kağıdı hafifçe yırtın
Dilerseniz ince kıyılmış maydanozla süsleyip,servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul