Konu
:
Ali Nazik |
Yalnız Mesajı Göster
Ali Nazik |
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ali Nazik |
MALZEMELER
200 gr yarım yağlı kıyma
2 adet patlıcan
250 gr süzme yoğurt
1 adet yeşilbiber
7-8 dal maydanoz
100 gr tereyağı
1 çay kaşığı kırmızıbiber
HAZIRLANIŞI
Patlıcanları fırında közleyin
Kabuğunu soyun ve bıçakla ince ince kıyın
Yoğurtla karıştırıp, bir güvece yerleştirin ve ısıtın
Başka bir kapta kıyma, tuz ve karabiberi yoğurarak köfteyi hazırlayın ve kebap şişine takarak közde pişirin
Küçük küçük parçalara bölerek içine kırmızıbiber eklenmiş tereyağında biraz kavurun
Hazırladığınız bu eti, ısıtılmış güvecin üzerine yerleştirin
Maydanoz ve yeşilbiberle süsleyin
AFİYET OLSUN !
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul