09-05-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Terbiyeli Kuzu İncik (10 Kişilik)
(10 kişilik)

Malzemeler
1 kg kuzu incik
4 adet orta boy soğan
3 adet patates
3 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
Terbiye için:
3 yumurta sarısı
2 limonun suyu
1/2 kahve fincanı su
Tuz,Karabiber
Yemeğin Tarifi
Eti yıkayıp, bir tencereye koyun İri doğranmış patates,havuç, soğan,tereyağı, tuz, karabiberi ve 1/2 çay bardağı ılık suyu ekleyip et yumuşayana kadar orta ateşte pişirin (Suyu biterse her 15 dakikada bir 1/2 fincan ılık su ilave edebilirsiniz)
Terbiyesi için, yumurt sarısı, limon suyu ve 1/2 kahve fincanı suyu çırpın
Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökün Karıştıp servis yapın
|
|
|