Yalnız Mesajı Göster

İspanaklı Et Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 15 Kişi Sayısı: 4

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanaklı Et Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 15 Kişi Sayısı: 4



Ispanaklı Et Hazırlama Süresi: 15
Pişirme Süresi: 15
Kişi Sayısı: 4

Malzemesi:
2 adet bonfile 3 su bardağı kıyılmış ıspanak 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı margarin 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı mısır nişastası Karabiber Tuz Kızartmak için: 3 yemek kaşığı sıvıyağ

Tarifi:
• Ispanakları ayıklayıp yıkayın
• Blenderda ezip bekletin
• Tencerede margarini eritin, un ilave edip pembeleşene kadar kavurun
• İçine ıspanağı, kaşarı, süt ve tuzu ilave edip karıştırarak ıspanak püresini hazırlayın
• Bonfileleri uzunlamasına ince ince kesin
• Etleri mısır ununa bulayıp sıvıyağda çift taraflı kızartın
• Ispanak püresinin üstüne koyup servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla