Yalnız Mesajı Göster

İslama (Tavuk) Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İslama (Tavuk) Tarifi



Islama (Tavuk)

Malzemesi:
Malzemeler: 3 Yufka 3 Su Bardağı tavuk suyu 2 Tavuk Gögsü 1 Su bardağı dövülmüş ceviz

Tarifi:
Yapılışı: Tavuk göğüslerini iyice pişene kadar haşlayın ve suyunu kenara ayırın Elle yada çatal yardımıyla pişen tavuk etini didikleyin Borcamı yağlayın, yufkaları rulo haline getirerek parçalara ayırın Her parçayı ayırdığınız tavuk suyu ile ıslatıp borcama yerlestirin Tüm yufkaları yerleştirdikten sonra, kalan tavuk suyunu yufkaların üzerine dökün Son olarakta cezvede kızdırılmış tereyağını ve cevizleri ekleyerek sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla