Konu
:
Kagıt Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Kagıt Kebabı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kagıt Kebabı
Kagıt Kebabı
1 yemek kaşıgı margarin
1 adet sogan
500 gram kuzu eti
1 adet büyük boy patates
2 adet havuç 100 gram iç bezelye
tuz
karabiber
yaglı kagıt
Yapılışı:
Soganı ayıklayıp bir tencerede margarinle birlikte kavurun
Eti katın, kavurmaya devam edin
Daha sonra a zını kapatıp kısık ateşte 1 saat pişirin
Patates ve havucu ayıklayıp küb şeklinde, domatesi ise çekirdeklerini çıkardıktan sonra irice do rayın
Etin pişme süresinin sonunda havuç ve bezelyeyi katın
10 dakika daha pişirin
Son olarak domates ve patatesleri ekleyin
5 dakika sonra ateşten alın
Yaglı kagıdı 20 cm
genişli inde 8 parçaya kesin
Her birinin ortasına hazırladı ınız malzemeyi koyun
Uzun kenarları ortada birleştirip 2 kez katlayın
Daha sonra uçlarını sıkıca kapatarak paketleyin
Kagıt kebapları fırın tepsisine dizin
Her paketin üzerine 1 yemek kaşı ı su gezdirin
Son olarak 200ø ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul