Yalnız Mesajı Göster

Kagıt Kebabı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kagıt Kebabı



Kagıt Kebabı
1 yemek kaşıgı margarin
1 adet sogan
500 gram kuzu eti
1 adet büyük boy patates
2 adet havuç 100 gram iç bezelye
tuz
karabiber
yaglı kagıt

Yapılışı:

Soganı ayıklayıp bir tencerede margarinle birlikte kavurun Eti katın, kavurmaya devam edin Daha sonra a zını kapatıp kısık ateşte 1 saat pişirin

Patates ve havucu ayıklayıp küb şeklinde, domatesi ise çekirdeklerini çıkardıktan sonra irice do rayın

Etin pişme süresinin sonunda havuç ve bezelyeyi katın 10 dakika daha pişirin Son olarak domates ve patatesleri ekleyin 5 dakika sonra ateşten alın

Yaglı kagıdı 20 cm genişli inde 8 parçaya kesin Her birinin ortasına hazırladı ınız malzemeyi koyun Uzun kenarları ortada birleştirip 2 kez katlayın Daha sonra uçlarını sıkıca kapatarak paketleyin

Kagıt kebapları fırın tepsisine dizin Her paketin üzerine 1 yemek kaşı ı su gezdirin Son olarak 200ø ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla