Konu
:
Karnıbahar Musakka Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Karnıbahar Musakka Tarifi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karnıbahar Musakka Tarifi
Malzemeler
Karnıbahar Musakka(4 kişilik)
* 1 orta boy karnıbahar
* 250 gram yağsız kıyma
* 1 orta boy soğan
* 2 yemek kaşığı margarin
* 1 çorba kaşığı salça
* 2 domates
* Tuz
Yapılışı:
Karnıbahar Musakka
Karnıbahar Musakka
1 - Karmbaharın saplarını kesin,çiçekleri
dağıtmadan ayırın
Tuzlu suda 10 dakika haşlayın,soğutun
2 - Kıymayı çelik tencerenizde soğan ve margarinle
suyunu çekinceye kadar kavurun
Ayrı bir kaba
alın
Sonra karnıbaharı çiçek kısmı yukarıya
gelecek şekilde tencereye dizin
3 - Kıymayı üzerine dökün
Domatesleri üzerine
koyun
En kısık alevde (yarımda da az) 20-25
dakika pişirin,10 dakika dinlendirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul