Konu
:
Çıtır Kanat
Yalnız Mesajı Göster
Çıtır Kanat
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çıtır Kanat
çıtır kanat
250 gram kanat
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı kimyon
yeterli miktarda tuz
1 su bardağı ayçiçek yağı
kanatları salça ve kimyonla iyice ovalarız biraz su ilave edip yine ovalarız
yağı tavada ısıtırız , yağımız ısındığı zaman içine kanatları atarız birtarafı kızardığı zaman diğer tarafını çeviririz iyice kızardığı zaman kanatlarımız yenmeye hazırdır
yanına isteğe göre salata hazırlanabilir
iyice ovalamazsak kanatlar çıtır olmaz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul