Konu
:
Izgarada Hındı Etı
Yalnız Mesajı Göster
İzgarada Hındı Etı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İzgarada Hındı Etı
IZGARADA HINDI ETI
MALZEMELER
100 gr sirke
100 gr zeytinyağı
100 gr portakal suyu
1 tatlı kaşığı ketçap
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı tuz
8 adet hindi butu
HAZIRLANIŞI
Hindi etinizi temizleyip yıkayın
Sos malzemelerini karıştırın
Etlerinizin üstüne ufak yarıklar açın
Etinizi sosun içinde 24 saat beklettikten sonra ızgarada pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul