Yalnız Mesajı Göster

Arapkır Kızarması

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arapkır Kızarması




ARAPKIR KıZARMASı

MALZEMELER

2 kg kemikli et, kuzu budundan
3 adet soğan , ince doğranmış
3-4 yemek kaşığı salça
125 gr margarin
1 kutu yoğurt
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI

Margarini ılıtıp, yumuşatın Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin Yanında pilav ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla