Yalnız Mesajı Göster

Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 10

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 10



Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5
Pişirme Süresi: 25
Kişi Sayısı: 10

Malzemesi:
10 adet tavuk kalçası 1 çay bardağı soya sosu 1 çay bardağı bal 1 çay kaşığı karabiber

Tarifi:
• Tavukları yıkayıp, süzün
• Çukur bir kapta, soya sosunu, karabiber ve balı karıştırın
• Hazırladığınız sosa tavukları koyun ve 2 saat buzdolabında bekletin
• Fırına dayanıklı cam bir kaba sosuyla birlikte tavukları aktarın
• 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla