Konu
:
Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 10
Yalnız Mesajı Göster
Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 10
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 10
Ballı Tavuk
Hazırlama Süresi:
5
Pişirme Süresi:
25
Kişi Sayısı:
10
Malzemesi:
10 adet tavuk kalçası 1 çay bardağı soya sosu 1 çay bardağı bal 1 çay kaşığı karabiber
Tarifi:
• Tavukları yıkayıp, süzün
• Çukur bir kapta, soya sosunu, karabiber ve balı karıştırın
• Hazırladığınız sosa tavukları koyun ve 2 saat buzdolabında bekletin
• Fırına dayanıklı cam bir kaba sosuyla birlikte tavukları aktarın
• 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul