Konu
:
Limonlu Et
Yalnız Mesajı Göster
Limonlu Et
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limonlu Et
LİMONLU ET TARİFİ
tuz
1 adet limon
1 bütün kuzu budu
karabiber
defneyaprağı
Yapılışı
Kuzu budunu güzelce yıkayın
Suyunu süzdürmeden tencereye koyun
Etin her tarafını tuz ve karabiberle güzelce ovun
Üstüne ortasından kestiğiniz limonu da sürün
Birkaç defne yaprağını etin muhtelif kısımlarına yapıştırdıktan sonra tencereyi kandil gibi yanan çok hafif ateşe oturtun
Limonu tencerenin dibinde bırakın
Su ilave etmeden kendi halinde yaklaşık 3-3
5 saat pişirin
Sonra dilediğiniz gibi servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul