Konu
:
Güveçte Mantarlı Kusbaşı Et
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Mantarlı Kusbaşı Et
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Mantarlı Kusbaşı Et
Güveçte Mantarlı Kusbaşı Et
=MALZEMELER =
1
5 kilogram Kusbasi et
5 adet Yagsiz dana "bacon"
60 gram Tereyagi
20 tane Arpacik sogani
6 dis Sarmisak ezilmis
1 adet Kirmizi büyük biber
350 ml
Et suyu
300 gram Küçük mantar
==HAZIRLANIŞI=
Bacon`i tavada kitir hale gelene kadar kizartin
Mutfak havlusunun üzerine
alarak dinlendirin
2 çorba kasigi yagda sogan, sarmisak ve kirmizi
biberleri soganlar pembelesinceye kadar çevirip, ardindan tavadan alin
2
çorba kasigi yagi tencereye koyun; etlerin her tarafi kizarip suyunu çekene
kadar pisirin
Sonra kurutulmus domatesleri ve et suyunu
ekleyin - tencerenin agzi kapali olarak 45 dakika pisirin
Ardindan sogan
karisimini ekleyin 30 dakika daha pisirin
Servisten 15 dakika önce küçük
mantarlar ile 1-2 damla tabasco`yu da ilave edip kisik ateste tutun
Baconlarla birlikte servis yapiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul