Konu
:
İçli Kete
Yalnız Mesajı Göster
İçli Kete
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İçli Kete
MALZEMELER
1 kg un
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı eritilmiş tereyağ
tuz
HAZIRLANIŞI
Bütün malzemeyi karıştırarak, börek hamuru gibi yoğurun
90 dakika kadar dinlendirip, beş bezeye ayırın
Bezeleri oklava ile kalınca açın
Diğer yanda 250 gr unu, iki çorba kaşığı yağ ve tuzla kavurun
Bunu açtığınız yufkaların birer kenarına döküp, rulo yaptıktan sonra, gül şekli alacak biçimde kıvırın
Üzerine elinizle hafifçe bastırıp, yumurta sarısı sürün ve orta hararetli fınnda pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul