Yalnız Mesajı Göster

Portakallı Tart -İ

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakallı Tart -İ




MALZEMELER

3 su bardağı un

250 gr margarin

3 çorba kaşığı yoğurt

İç malzemesi :

3 adet portakalın rendesi

1 su bardağı toz şeker

tarçın

ceviz

HAZIRLANIŞI

Margarin, yoğurt ve unu karıştırarak hamuru yoğurun, iki eşit parçaya ayrıp merdaneyle açın Portakal kabuklarını sıcak suyla haşlayıp acı suyunı sıktıktan sonra, diğer malzemelerle karıştırıp iki parça halindeki hamurun arasına dökün Biraz tarçın ekip üzeri pembeleşinceye dek pişirin Arzu ederseniz, üzerine pudra şekeri döküp, servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla