Konu
:
Sade Kruvasan
Yalnız Mesajı Göster
Sade Kruvasan
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sade Kruvasan
Sade Kruvasan tarifi
için Malzemeler :
1 Rulo Milföy Hamuru
1 Yumurta
1 Tatlı Kaşığı Un
Sade Kruvasan
yemeğinin hazırlanışı:
</STRONG>Milföy hamurunu üçe bölüp kenarları 30 cm olan üç kare yufka açın
Her bir kareyi köşeden köşeye çapraz olarak iki kez kesip dörder tane üçgen elde edin
Üçgenleri geniş kenarından sivri ucuna doğru kıvırarak rulo yapın
Bir fırın tepsisine un serpin ve kruvasanları yerleştirin
Yumurtayı çırpıp üzerlerine sürün
Önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında 10-15 dakika pişirin
Dilerseniz reçel veya marmelat eşliğinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul