Yalnız Mesajı Göster

Jambonlu Piliç Böreği

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jambonlu Piliç Böreği



Jambonlu Piliç Böreği tarifi

için Malzemeler :

• 150 gr Keskinoğlu piliç eti
• 150 gr Keskinoğlu piliç jambon
• 50 gr çedar peyniri
• 40 gr mantar
• 1 yemek kaşığı maydonoz
• 2 adet keskinoğlu yumurta
• 250 gr milföy hamuru
• Tuz, karabiber Jambonlu Piliç Böreği

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>Piliç eti, jambon, peynir, mantar ve maydonozu karştırıp, bir süre beklemeye bırakınız Yumurtayıda ayrı bir kapta çırpıp, bu karışıma ilave ediniz Milföy hamurunu kare şeklinde kesip, yan çeviriniz Hamurun ortasında ise, yine kare şeklinde alan belirleyerek, karışımı buraya iyice yerleştiriniz Daha sonra hamurun her parçasını birleştirdikten sonra, geri kalan parçalardan da üstüne süs yapabilirsiniz

Çırpılmış yumurta sarısını daüzerine sürüp önceden ısıtılmış fırında 220 derecede, 25 dakika pişiriniz Çeşitli garnitür malzemeleriyle süsleyerek servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla