Konu
:
Muzlu Ve Hindistan Cevizli Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Muzlu Ve Hindistan Cevizli Pasta
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Muzlu Ve Hindistan Cevizli Pasta
Malzemeler
* 1 adet sade pastaban (hazır pandispanya)
* 1 paket vanilyalı
* 1-1,5 paket sade krem şanti (toz)
* 500-750 ml süt
* 2-3 yemek kaşığı hindistan cevizi
* 2-3 muz
* 1 paket bounty miniatures (ya da coco star)
Hazırlanması
1
Creme ole'yi, krem şantiyi ve 2 yemek kaşığı hindistan cevizini bir kaba alın
İstediğiniz yoğunluğa gelene kadar azar azar süt ilave ederek mikser ile çırpın
Karışımı buzdolabına kaldırıp 15-20 dakika bekletin
2
Pastabanın alt katını 1 yemek kaşığı süt ile ıslatın
Üzerine bolca krema sürün
Bir muz ve küçük parçalara bölünmüş birkaç çikolatayı bu kata dizin
Diğer katı da ıslatıp üzerine kapatın
3
Kalan kremayı üzerine ve yanlarına sürün
(Eğer pastayı ertesi gün ikram edecekseniz bu halde buzdolabına kaldırın
Üst süslemesini ertesi gün yapın
) Kalan muz ve çikolatalar ile pastanızın üzerini süsleyin
Kalan boşluklara hindistan cevizi serpin
(Kremanız hindistan cevizli olduğu için pütürlü gözükecek, üzerine tekrardan hindistan cevizi serperek bu görüntüyü engellemiş oluyorsunuz
)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul