Konu
:
Kolay Salamura Zeytin Yapımı
Yalnız Mesajı Göster
Kolay Salamura Zeytin Yapımı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kolay Salamura Zeytin Yapımı
Kolay Salamura Zeytin Yapımı
Kavanoza zeytini ve kaya tuzunu koyup (1 kg
zeytine, 2 yemek kaşığı kaya tuzu ilave ediyoruz) 1 çorba kaşoığıda zeytinyağı ekleyerek kavanozun ağzını kapatıyoruz
Her gün kavanozu sallayarak zeytinin suyunu salmasını sağlıyoruz
Bu da 15 gün gibi bir sürede oluyor ve tüm bir yıl boyunca, hatta daha da uzun süre bozulmadan korunabiliyor
Damak tadınıza göre zeytinleri yemeğe başlayablirsiniz
Kavanozdaki suyu dökmeyin, zeytin içinde kalsın
Sofrada kekik, kırmızı pul biber ve limon ile tatlandırabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul