Yalnız Mesajı Göster

Ev Kebabı ( 2 Kişilik )

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ev Kebabı ( 2 Kişilik )




400 gram yağsız kuzu eti
1 su bardağı süzme yoğurt
2 küçük pide
3 kaşık tereyağı
Tuz, karabiber, kırmızı biber
Hazırlanışı:

Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın Tuz ve karabiber serpin

Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun Servis tabağına çıkartın Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla