Konu
:
Selanik Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Selanik Kızartması
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Selanik Kızartması
SELANİK KIZARTMASI
MALZEMELER:
3 Adet Topan Patlıcan
150 gr
Teneke Peyniri
1 Tutam Maydanoz
3 Yumurta
HAZIRLANIŞI:
Bir kaba peyniri koyup çatalla eziniz
İçerisine 1 yumurtayı kırıp karıştırınız
Maydanozlarıda ince ince kıyıp bu karışıma ilave ediniz
Topan patlıcanları birer parmak kalınlığında kesiniz
Bir ucu açık kalacak şekilde kese biçiminde ortadan bıçakla cep açınız
Açtığınız cebe peynirli harcınızdan koyup çırpılmış yumurtaya batırıp kızgın yağda kızartınız
AFİYET OLSUN
Bu tarifin aynısını kıymalı iç hazırlayarak ta yapabilirsiniz, aklınızda bulunsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul