Yalnız Mesajı Göster

Eski 05-07-2007   #22
angel__XX

Sevgili Arkadaslar;

Cumhurbaskanligi secimi iptal olsa da olmasa da erken secime gitme konusunda gorusler halen tartisiliyor Ancak hukumet eger erken secime gitmeye yesil isik yakar ise bu secimleri stratejik bir hareket ile muhtemelen 15 -22 Temmuz veya Agustos ayina almayi planliyormus Nedeni ise diger partilerin tabani olan kesimin bu donemde tatilde yani OY KULLANACAKLARI SEHRIN DISINDA olmalari, kendi tabaninin ise sehirde olmasi Kendi tabaninin %80 nin de rusvet ve din somurusu ile yapilandirildigini hepimiz biliyoruz sanirim

Bu tarz bir karara nasil mudahale edilir bilmiyorum - CHP nin de bu konuda Eylul-Ekim demesine ragmen cok etkili olamayacagini dusundugumuz ortamda - sizden ricamiz oy kullanan tum dostlariniza bu maili ileterek onlari secim zamani oy kullanim merkezlerinde olmalari konusunda uyarmaniz Turkiyenin ve cocuklarinizin gelecegi icin sadece 1 gun tatilinizden fedakarlik etmeniz cok buyuk bir istek olmasa gerek Sonra iciniz rahat ve huzur icinde tatilinize takip eden her sene devam edersiniz :)

Unutmayin eger secimleri tekrar bu adama kaybedersek TURKIYE cikmaz ve tehlikeli bir yola girmis demektir
Isteklerimize ulasmak bugune kadar emeginizin karsiligini alabilmek, Ataturk'un bizden hemen hemen tum konusmalarinda mesajlarla talep ettigi yolda gidebilmek, sadece bizim organize calisabilmemiz, emek ve ozverimiz ve egolarimizi bir kenara koyabilmemiz ile mumkun olacaktir

30 Nisan 2007 aksami Ulusa Seslenis konusmasinda belki de sizlerin de gozlemledigi gibi GOZLERI NEFRET DOLU (gozlerde kalbin aynasi ise!!!), halkinin verdigi mesajlari kale almayan, TC kurulumasindan bu yana bulundugumuz huzurlu ortami bize hediye eden Ataturk ve arkadaslarinin yaptigi isleri kendi basarisi imis gibi anlatarak BIZLERI APTAL YERINE KOYAN bir kisi tarafindan yonetilen ulkede kimbilir daha ne gunler bizi bekler Allah korusun

Istanbuldaki mitinge gitmememiz icin metroyu durduran, belediye otobuslerine yolcu kabul etmeyen ve gunlerini insanlara zehir etmeye calisan bir yonetim nasil demokratiklikten bahsediyor anlamiyorum Bu modern kurtulus savasinda insallah bunlardan da kurtulacagiz Dinimiz tekrar saygin yerini, ulusumuz da hak ettigi ozgurlugu kazanacak

Unutmayin hersey sizlerin ve yanlizca sizlerin elindePozitif dusunun ve Sevgi ile kalin

Lutfen bu mesaji sirkule edin