05-01-2007
|
|
RaHaTSiZ
|
ßir ßüyüysen ßozulma Sakın
Susmak ne çok akıllandırmış beni  Ne çok biriktirmişim kelimelerimi   Bir bir dökülürken dilimden sevda sözcükleri senin o tedirgin durusun bile durduramıyor beni
"Seni soluyan bir rüzgara kapılmış gidiyorum ", yüreğimi bir yelken gibi açtım, seninle dolduruyorum Seninle olmanın, seni yasamanın ve zamanı sadece seninle paylaşmanın essiz hazzını duyumsuyorum, ne iyi ettin de geldin   
Bir büyüysen bozulma! Bir hayali yasıyorsak kaybolma
Hep biz çözecek değiliz ya gerçeğin düğümlerini, bırak kendi halinde kalsın
Ruhuna talibim ben asıl gerçek bu Kaçışlardan bıkmış, hep yarım kalmış ruhum da bir tek seninle doyuma ulaşacak, kendini bulacak
Dedim ya, sen geldin Bir de mavi var öyle ya   
Nereye saklamıştım maviyi ? Kimlerden gizlemiştim de yok sansınlar istemiştim ? Bak, güneş bile mavi mavi parlıyor görüyor musun ? Yavaş yavaş yok oluyor yüreğimin gri katmanları Maviyle anılıyor görebildiğim her sey
En çok maviye tutkunum ben, bu yüzden mavi sen oluyorsun, çocuk gibi seviniyorum Sen maviyle geldin Sahi , çocuk olmayı ne kadar özlemişim ben 
Senin içindeki çocukla oynayacak bendeki çocuk Yalansız ve saf olacak Kumdan kaleler yapacak, içine seni koyacak Kaleyi yıkacak, seni kurtaracak, kahraman olacak Çığlıklar atacak, yorulmayacak, sensiz hiç bir oyunda "ebe" olmayacak Korkma , içindeki o çocuk hep yasayacak, kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğim Çünkü sen o çocukla varsın, o çocukla geldin alıntı
|
|
|