Meb 2012 Yönetici Atamaları Başladı
MEB 2012 Yönetici Atamaları
2012 Yönetici Atamaları Meb
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirme yaptığı haftada bir yönetici atamalarına start verdiği illerimizin listesi şöyle;
Yönetici Atamaları 2012
Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük
MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları
Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük
Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük
Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür Yardımcılığı - Müdür Baş Yardımcılığı
Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür - Müdür Baş Yardımcılığı - Müdür Yardımcılığı
Boş Kadroları
Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür - Müdür Baş Yardımcılığı
MEM Üst Yazısı
|