Yalnız Mesajı Göster

Meb 2012 Yönetici Atamaları Başladı

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meb 2012 Yönetici Atamaları Başladı

MEB 2012 Yönetici Atamaları

2012 Yönetici Atamaları Meb

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirme yaptığı haftada bir yönetici atamalarına start verdiği illerimizin listesi şöyle;

Yönetici Atamaları 2012

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük

MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür Yardımcılığı - Müdür Baş Yardımcılığı

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür - Müdür Baş Yardımcılığı - Müdür Yardımcılığı

Boş Kadroları

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür - Müdür Baş Yardımcılığı

MEM Üst Yazısı

Alıntı Yaparak Cevapla