Konu
:
Tavşan Tas Kebabının Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Tas Kebabının Tarifi
09-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Tas Kebabının Tarifi
Tavşan Tas Kebabı Tarifi Resimli
Tavşan Tas Kebabı
Tavşan Tas Kebabı nasıl yapılır
Tavşan Tas Kebabının Tarifi
Malzemeler
1 ada tavşanı
1 çorba kaşığı margarin yağı
100 gram arpacık soğanı
2 bardak et suyu, 1 defne yaprağı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
birkaç yaprak adaçayı, tuz, karabiber ve kekik
Tavşan Tas Kebabı yapılışı
Tavşanın derisi yüzüldükten içi temizlendikten sonra başı ve ayakları kesilip atılır
Tavşanın geri kalan kısmı küçük parçalara doğranır
Bu parçalar, içinde margarin yağı, zeytinyağı, defne ve adaçayı yaprağı bulunan bir tencereye konur ve kuvvetli bir ateşte karıştırılarak kavrulur
Tavşan eti iyice kızarınca üzerine sıcak et suyu da katılır ve tencerenin kapağı örtülerek orta ısılı ateşte yarım saat pişirilir
Yarım saatin sonunda tencereye kabukları soyulmuş tüm arpacık soğanları atılır
Ateşin ısısı biraz daha azaltılır ve soğanlar iyice pişinceye kadar tencere ateşte tutulur
Soğanlar pişince yemek servis tabağına boşaltılır ve sıcak sıcak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul