Konu
:
En İçten Sözler
Yalnız Mesajı Göster
En İçten Sözler
09-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
En İçten Sözler
İçten Sözler
En İçten Sözler
Seninle mutlu olmak istiyorum bu hayatta sadece sen ol hayatımda sadece sana hasret kalayım bu dünyada
Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz
Gözyaşı ile biticek kadar karamsar sevmedim seni ben seni umutlarıma katıp hayaller kurarak sevdim
Fani dünyanın baki padişahı değiliz
Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz
Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz
Sen hayal değilsin benim için sen benim için teksin seninle bütün oluyorum seninle gülüyorum hayata
Aşkı sordum kalbime sen dedi yalnızlığı sordum bedenime asla kabul etmem dedi ölüme sordum kendimi sensizlik dedi
En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyorum hep mutlu ol diye
Beyaz hayatımda parlak bir geleceksin yanımda, sen bir ışıksın ve seninle yolumu buluyorum yarınlarımda
En koyu cehalet hakkında hiç bir şey bilmediğin bir şeyi reddetmektir
Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider
Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeter ki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin
Rüzgarın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp da keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul