Konu
:
Ağır Abi Mesajları Kısa
Yalnız Mesajı Göster
Ağır Abi Mesajları Kısa
09-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ağır Abi Mesajları Kısa
Ağır Abi Mesajları
- Yalanda olsa sevgin gözlerime bak yeter ben gözlerine bakarak kurşun acılarını unuturum yalanda olsa güzelim
- Karanlık gecelerde çıkar ismimiz aleme ağır abidir adımız bilir alem bizi
- Dizlerimin üstünde hayatı aşamaktansa göğsüm önümde ölürüm, başım dik hayata meydan okurum koçum
- Hayatım senin yolunun üstüne çizilmiş gülüm sensiz olamam, yoluna çıkarım her seferinde hayalinle yatarım soğuk gecelerimde
- Biz ceketimizi omuzumuzda taşıyanlardan değiliz biz aşkımızı kalbimize nasır tutarak sevenlerdeniz
- Kurşun acıtmaz canımı sevgilim sözlerin yeter beni vurmaya kimse bükmedi bileğimi sadece sen bükdün bakışlarınla ne bilek kaldı ne de yürek kaldı
- Karanlık gecelerde yıldızları izler bu delikanlı, aşk yarası geçmez kalbi olmuş derbeder
- Ne sosyete kurbanıyız ne de diskolarda aşk kovalayanlardanız, biz geceleri sokaklarda sevdiğimizi düşünerek haykıran delikanlılarız
- Her genç delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, her genç kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz
- Hiç boşuna rüzgar yapma sonunda olacaksın madara, şekillerini kendine sakla, şaklaban olursun yanımda
- Hayat bir futbol gol atmak için çalışırız, oyuncu değişiklikleriyle hayatı tamamlarız
Korner ofsayt taç farketmez biz penaltıların adamıyız
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul