Yalnız Mesajı Göster

Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri Nasıldır

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri Nasıldır



Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri Nasıldır

Hem zamandan tasarrup hem tüpten tasarruf yaklaşımıyla birçok bayanın tercih ettiği düdüklü tencerede yemek pişirme sürelerine bir bakalım Gerçi bu süreler düdüklü tencereden tencereye farklılık gösterebiliyor

Malzemeler

Dakika

Kuru fasulye (ıslatılmamış)

30-45 dk

Nohut (ıslatılmamış)

30-45 dk

Yeşil mercimek (ıslatılmamış)

20 dk

Kırmızı mercimek (ıslatılmamış)

3 dk

Buğday (salata için)

10 dk

Buğday (çorba için)

20 dk

Pirinç

6-8 dk

Tavuk (bütün)

15 dk

Tavuk (parçalanmış)

10 dk

Hindi (parçalanmış)

30 dk

Dana biftek

10 dk

Dana haşlama bütün

30 dk

Tas kebabı

10 dk

Dana dil

45-60 dk

Patates (kabuklu)

10 dk

Patates (soyulmuş)

5 dk

Enginar

8 dk

Kereviz (bütün)

10-15 dk

Kereviz (doğranmış)

6 dk

Bezelye

5 dk

Havuç

8-10 dk

Karnabahar

5 dk

Pancar

10 dk

Yaprak sarması

10 dk

Sebze çorbası

8 dk

Balık (beyaz etli)

3 dk

Balık (siyah etli)

7 dk


Alıntı Yaparak Cevapla