Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri Nasıldır
Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri Nasıldır
Hem zamandan tasarrup hem tüpten tasarruf yaklaşımıyla birçok bayanın tercih ettiği düdüklü tencerede yemek pişirme sürelerine bir bakalım Gerçi bu süreler düdüklü tencereden tencereye farklılık gösterebiliyor
Malzemeler
Dakika
Kuru fasulye (ıslatılmamış)
30-45 dk
Nohut (ıslatılmamış)
30-45 dk
Yeşil mercimek (ıslatılmamış)
20 dk
Kırmızı mercimek (ıslatılmamış)
3 dk
Buğday (salata için)
10 dk
Buğday (çorba için)
20 dk
Pirinç
6-8 dk
Tavuk (bütün)
15 dk
Tavuk (parçalanmış)
10 dk
Hindi (parçalanmış)
30 dk
Dana biftek
10 dk
Dana haşlama bütün
30 dk
Tas kebabı
10 dk
Dana dil
45-60 dk
Patates (kabuklu)
10 dk
Patates (soyulmuş)
5 dk
Enginar
8 dk
Kereviz (bütün)
10-15 dk
Kereviz (doğranmış)
6 dk
Bezelye
5 dk
Havuç
8-10 dk
Karnabahar
5 dk
Pancar
10 dk
Yaprak sarması
10 dk
Sebze çorbası
8 dk
Balık (beyaz etli)
3 dk
Balık (siyah etli)
7 dk
|