Konu
:
Dramatik Sözler Mesajlar
Yalnız Mesajı Göster
Dramatik Sözler Mesajlar
09-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dramatik Sözler Mesajlar
Dramatik Mesajlar
Kısa Dramatik Mesajlar
En güzel Dramatik Mesajlar Sözler
Ya Sev Beni Yalansız ya da yalansız oL Söyle Gerçekleri Olumsuz Dramatik Hayatımıza
Dramatik Bir Sevgi Benimkisi Karşılıksız Bir Umut Kapısında Dilenci Oldum Yalnızlık Dolu Bir Beden Bıraktın Arkanda
Arkadaşındır Bazen Seni Bitiren Dostundur Bazen Çıkmazlar içine Sokan Seni Birde Sensin Beni Çaresizlikler içine düşüren
Dramatik Aşkların Son Bulacağı Bir Dünya istiyorum Artık!
Gözlerimi Kapatınca Güzel Anılar Geliyor Aklıma Muziklerde Anlıyorum Hayatı Sen Sadece Boş zamanlarımda Kaldın Sen Bir Hayal ürünüsün Artık benim için
Hayata Dair Bir anlamım Kalmadı Yaşam içerisinde Bir Dalım yok Artık Sensizlikle Kaldım Odamda Sensizlikle öLücem Yalanlar Arasında
Dön Nasıl kimleysen Dön Beni Biraz Sevdiysen insafsız Sevgili
Sözlerim Kadar Hayatımda Dramatik Bu Dünyada Sensiz Yaşanan Zamanlarda Nefretim Vuruyor Yazılarıma
Okadar Çok Heybetli Bir Yaşantım Olmadı Bu Dünyada öLümü Bekledim Sensizliğin Kucağında
Yok Olmak = Sensiz Kalmak, Artık Alıştım Dramatik Sevgilerin Dramatik Sonlarına
Nekadar Uzaklaşsamda Bu hayattan Geliyor Buruyor Beni Tğkenmiş kalbimin Dramatik Atışları
iLgisiz Sevginin Sonu Ayrılık iLetişimsiz bir iLişkinin Sonu Dramatik Ayrılıktır
Hayat Acısıyla tatlısıyla Güzeldir Acı Olan Sözler Bile Bazen Tatlı gelir insana
Kim Bilir Belki Bu Hayatta Blamadığım Huzuru Kabirde Bulurum, Kim Bilir Kabirde Bulamayacağım Huzuru Seninle Bulurum Yada Sensiz Bulurum
Hayat Bir Boşluğum içinde kaybolmak en kötü,süde bu boşlukta seninde yanımda Olmaman
Cehennemin Ateşi Artık Bırakmaz beni Cennet Yüzlüm Sen Benden Gittin gideLi
Sana Baktıkça Kendime Acıyorum kendime Acıdıkça Sana Lanet Ediyorum
Gülüşün Nekadar beni Mutlu Ediyorsa Sözlerinde Hayatımı Dramatik Bir Hale Sokuyor
Bu Gidişlerin Bir Anlamı Olmalı uykusuz Kaldığım Zamanların Sonu Böyle Dramatik Olmamalı
Yaşamak için Sebebim Vardı Oda En Arkadaşıma gitti
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul