09-01-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
2012 Günaydın Mesajları
Günaydın,günaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta… Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır… Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!
Günaydın dudağımdan asla gitmeyen Neşe 
Günaydın dost kalplerde açan büyük güneşe 
Günaydın yüreklerden akan sıcak dizeler 
Yürek yangınlarına su gönderen göller 
Günaydın sevgiyle yoğrulmuş kalpler 
Günaydın dostlar 
Günaydın, günün aydın olsun
Üzüntü ve kader senden uzakta olsun
Nazlar niyazlar gelsin seni bulsun
Aydınlık dolu güzel bir günün olsun
Yarının dünden güzel
Dünün hatıra olsun
Isıtsın güneş içini
Ne dilersen o olsun…
Ilk kendine GÜNAYDIN de uyanirken !
Ve ilk kendine GÜLÜMSE aynalarda !
Bir tatli söz söyle kendine TEBESSÜM et !
Ve umursa kendine TESEKKÜR et !
Sevmekle baslar hersey kendini SEV !
DOST ol kendine DÜRÜST ol !
Ilk kendine GÜNAYDIN de uyanirken !
Ve ilk kendine GÜLÜMSE aynalarda !
Sonra göreceksin binlerce yüzde kendi yansimani !
Sevdigi halde inadına ısrar edenlere günaydın
Sevdigini bile , bile naza çekenlere günaydın
Umudu kırık bekleyen ve sevgi sözcügü arayanlara günaydın
Seviyorum, seviliyorum diyenlere günaydın…
Seviyorum , demeyi alışkanlık yapar sürekli kullanmayalım diyenlerede günaydın 
Seviyorum, sevgiyi verenin sevgisinden sevgilerimle günaydın
Günaydın yeniden dogan güne , sevgiyle açan güle günaydın
Ve günaydın umudu ve hasreti içinde barındıran her bir yüreğe günaydın…
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar
♥Sabahın Kor Güneşi Vursun Suratına öpsün güneş seni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben olayım gözlerinde ben olayım odanın her yerinde günaydın sevgilim
♥Gözlerin, Bugüne öyle bir açki herşey istedipğin gibi gitsin bebeğim Günaydın
♥Bugünde Gözlerimi Seninle Açtım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Günaydın Birtanem
♥Güneş kadar Aydınlık, Gözlerin kadar Güzel, Sözlerin gibi Kusursuz bir güne merhaba demek için tam zamanı Günaydın Sevgilim
♥Merhaba Hayata Merhaba! Uyandım Aşkımın Adıyla Bu yeni Sabaha, Haydi Sende Kalk birtanem beni yalnız Bırakma Günaydın Aşkım Sanada
♥Her günün Ayrı Bir güzelliği Olsun yanında güne Gülerek Başla Sevgilim, Bugünde Seni Kıskansın herşeyim Günaydın
♥Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim
♥Yaşanacak bütün senelerin üstünde Adın, Bütün Günlerin üstünde ise gözlerin yazılı sevgilim Günaydın Olsun Sana
♥Öpücüklerle Uyandırmak isterdim seni, Yanımda Olsan Sarardım O Nazik tenini, Seviyorum seni Sabahım Sensin benim Tek iLacım Günaydın AşkıMmmm
♥Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim GUNAYDIN herşeyim…
♥Yaşamayı Sevmekten Daha çok seviyorum seni çünki sen yaşamsın sen benim için yeni bir günsün bebeğim Günaydın herşeyimmm 
♥Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma Günaydın AşkIm
♥Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim
♥Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni böylede sevdim, Günaydın birtanem
|
|
|