Yalnız Mesajı Göster

Sevgili İçin Hazır Mesajlar

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgili İçin Hazır Mesajlar

Sevgili için hazır mesajlar

101 Senin Gözlerindi beni benden alan Senin gözlerindi kalbimi çalan Senin hasretindi zamanı durduran Sen olmadan AŞKIM bu hayat YALAN
102 Bulsaydım dünyanın en sivri bıçağını saplardım kalbimin en derin köşesine ve akan kanlarla yazardım SENİ SEVDĞİMİ
103 Hayatta çokşey var yaşanılacakBunlardan birtaneside sensinBen seni yaşamak isterdim bir ömür boyu sadeliğinleSence seni yaşamaya değmezmi?Bence değer!
104 kız dedigin istanbul gibi olmalı fet edilmesi zor fatihi tek
105 ÇOCUKLAR KOŞUŞTURUYOR KALBİMİN İÇİNDE OYUN OYNUYORLAR KENDİLERİNCE KİMİ SAKLAMBAÇ KİMİ KÖREBE BEN EBELEDİM SENİ HAYATIN İÇİNDE HADİ TUT ELİMİ ELİM SENDE
106 kalbınle sev benı dılınle degıl sevgınle aldat benı haınlıgınle degıl aşkınla sarhoş et benı ickınle degılölüm ayırsın bızı eller degıl
107 GÖNLÜNDE BANA YER YOKSA GÜZELİM ÖNEMLİ DEĞİL BEN AYAKTADA GİDERİM
108 Ben SenÖylece durmayı seviyorum benDurup ardından bakmayıSen yürümeyi seviyorsun ama arkana bakmadanYaprak seviyorum ben yaprakKuru, yaş ayırmadanSen ezmeyi seviyorsun, neye bastığına bakmadan
109 Güneş dünyaya aşık olmuş ama bir türlü yaklaşamamış Çünkü yaklaştığı zaman Dünyadaki bütün güzelliklerin yok olacağını biliyormuş BU YÜZDEN UZAKTAN SEVMEYİ ÖĞRENMİŞ!!!!SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA
110 denizler kadar derin kumsalar kadar serin senin engüzel bana bakan gözlerin
111 sen benim en dar geçitlerimsin en sonsuz gerçekliğimsin ümitsizlikler içindeki ümitlerim vazgeçemediğim tek sevgimsin ve şuna inanki sonsuz oluncaya kadarda sürecek seni çok ama çok seviyorum
112 BİZ SEVDİĞİMİZİ İKİ ÖPÜCÜK NİYETİNE DEĞİL ALLAHIN BİR EMANET KUŞU BİLİP BİR ÖMÜR BOYU AYNI YASTIKTA BİR ÖMÜR SÜRMEK İÇİN SEVERİZ
113 İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİ OLMALI SONSUZLUK GİBİ ÖZLEMLERİ OLMALI YENİ AÇANBİR ÇİÇEK GİBİ VE HER İNSANIN BİR TANESİ OLMALI TIPKI SENİN GİBİ SENİ SEVİYORUM
114 bazen soylemek istedim korktum, bazen cesurdum ama sen yoktun şimdi soyluyorum SENİ SEVİYORUM
115 hayat bir yaprakbir gün elbet solacakama sana bu mesajı gönderen,seni hiç bir zaman UNUTMAYACAK
116 Bir gün istiyorum güneş batmasın Bir gül istiyorum koklayınca solmasın ve seni istiyorum birtanem sensiz hayat olmasın
117 birgün ayrılığın azgın dalgaları seni başka beni başka sahillere attığı vakit tek dileğim UNUTULMAMAK
118 sevgi tutkuysa ben sana tutkunum, hasret özlemse ben sana hasretim, aşk herşeyse sen benim herşeyimsin, bunların hepsi bir kişi içinse sen benim birtanemsin
119 birgün bana sorsan dünyayımı yoksa beni mi daha çok seviyorsun diye dünyayı derim çekip gidersin ama bilmezsinki benim bütün dünyamın sen olduğunu vefasız aşkımmmmm
120 SANA BİR NASİHAT KENDİNE DİKKAT ET BİR RİCA SAKIN DEĞİŞME BİR DİLEK BENİ UNUTMA BİR YALAN SENİ HİÇ SEVMİYORUM BİR GERÇEK SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM
121 BİR ÇİFT GÖZ İSTİYORUM CAN EVİMİ GÖRECEK BİR SEVGİ İSTİYORUM ÖMÜRLERCE SÜRECEK
122 korkma sakın gecelerden pencerende yıldız gibi parlayacağım, uzaklarda yalnızsın sanma sakın nefes gibi içinde, gölgen gibi arkanda, can gibi canındayım
123 günaydın birtanemyeni bir güne başlarken güneş ilk senin gözlerinde doğsun benim içimi ıstıtan senin gözlerin olsun bütün mutluluklar senin olsunAŞKIM!!!
124 sana kalbimin içini gösteremem ama gözlerime baktığın zaman gördüğün kişi kalbinin tek hakimi Ben sevgimi dalgaların silebileceği kumsallara değil, kimsenin silemeyeceği kalbime yazdım
125 bir telefon bekliyorum sevgilim diye baslayan, seviyorum diye biten Bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen
126 SEN HIC DENIZLERIN DIBINE BAKINCA YEMYESIL ORMANLARI GORDUN MU? IMKANSIZ DEME! CUNKU BEN SENIN GOZLERINE BAKINCA OLULERIN BILE SAHIT OLMADIGI O CENNETI GORDUM BUGÜN TAM BİR AY OLDU ACISIYLA TATLISIYLA UMARIM HALA İLK GÜNKÜ GİBİ MUTLU VE HEYECANLISINDIR
127 ARAMIZDAKİ MESAFELER NE KADAR UZAK OLURSA OLSUN SONSUZLUĞA GİDEN BÜTÜN YOLLARA İSMİNİ YAZDIM HANGİ YOLDAN GEÇERSEN GEÇ SENİ SEVDİĞİMİ OKUYACAKSIN
128 belki sana olan sevgimi hicbir zaman bilmeyeceksin belkide biliyosun ama bilmek istemiyosun belki guluyosun belki agliyosun belki sende seviyosun??? eger bir gün aglarsan gözlerinden süzülen her damla yasta ben olacagim
129 Yalnızlıksa seni korkutan korkma ben hep yanındayım Eğer yalnız kalmaksa maksatın o zaman kork çünkü seni asla yalnız bırakmayacağım! BIRTANEM SENİ ÇOK SEVİYORUM
130 sevginin bile yanlız kaldığı,korkunun bile dehşete düştüğü bir gecede bir yıldız kayıyor ve ben seni diliyorum
131 bir gülüşüne bin kurşun sıksada ölüm, unutma umuda kurşun işlemez gülüm
132 aşk;karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla,hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır
133 sen yol aldığım ilk gemi durduğum son limansın sen kokladığım ilk çiçek yapraklarımı titreten son rüzgarsın sen duyduğum ilk heyecan özlediğim tek sevdamsın seni çok seviorum aşkım
134 avuçlarının arasına bir yürek bıraktım ister kaldırıp bi kenara atarsın ister yüreğinin üstüne koyar her zaman seninle olucağını hatırlarsın
135 KUYRUKLU YILDIZLAR VARDIR DUNYAYA 70 YILDA BİR GELİRLER VE İNSANLAR ONU HAYATI BOYUNCA YA BİKEZ YADA HİÇ GOREMEZLER BEN GORDUM ODA SENSİN BİTANEM
136 M endilin olsun yüzüme kefenim, E linle konsun topraga bu cansiz bedenim, R üyanda görmelisin bu benim,cesedim, V asiyetim seninde gelmen sevgilim E relim muradimiza cekip gidelim
137 dünde, bugünde yarında yüreğin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy hep oradayım
138 Hayatta tek umudun gülmek olsun bir gün ağlarsan oda mutluluktan olsun Unutma insanlar bir kere ölür, ölen bir kere gömülür Benim sana olan aşkım ne ölür nede gömülür
139 MERHABA BEN GELDİM AMA BEN SIRADAN BİR MESAJ DEĞİLİM YAZAN TARAFINDAN SEVGİ YÜKLENDİM VE BURAYA GELENE KADAR CANIM ÇIKTI BELİM AĞRIYOR ÇABUK AL ŞU YÜKÜNÜ SENİ ÇOK SEVİYORMUŞ BOL BOL TEMBİHLEDİ
140 HAYALLERİMİ RÜYA DENİZİNE BIRAKIP YÜREK AÇIYORUM RÜZGARINA ADINI SUYA YAZIP DALGA DALGA GİDİYORUM SAHİLİNDEN
141 Seni Seviyorum yalan diyemem,En Güzel duygulari Kalbimden silemem ne yapsam ne etsem Baskasini SevememInan Canimi veririm ama senden VAZGECEMEM!!!!
142 BİRGÜN BAŞKA GÖKLEDEN YAĞMURLA GELECEĞİM AÇ ELLERİNİ O VAKİT DOLACAĞIM AVUÇLARINAGÜNEŞ ÇIKTIĞINDA UMUTSUZLUĞA KAPILMABAKARSIN IŞIK OLUR DOĞARIM SAÇLARINA SARI GÜLÜM
143 Hayatta öyle mutlu ol ki gözyaşlarında ki mutluluk mutluluğu arayan mutsuzlara örnek olsun
144 Sana sevgimi anlatmak için yetmez dünyanın en değerli şaheserleri Notaların armonisi, dizelerin elele uçuşu, fırça darbeleri Doğadaki kuş cıvıltıları bile az gelir sana adanmak için Güzel bebeğime özlemimi adıyorum Sıkıca kapatmışım gözlerimi; ağlıy
145 Sevmek bu dünyada ibadet Ama seni sevmek bu dünyada yaşadığım cennet Cennetimle aramıza hicran girmiş aylardır Lakin kavuşmak yakındır; deli gönlüm az daha sabret
146 Birgün bitecek elbet bu sessiz bekleyiş o zaman ya sen benim olacaksın ya da ben kimsesiz
147 ben sensiz günlerime yanarken sen bensizliğe sevineceksin ama şunu unutma birtanem bir gün sende seveceksin
148 UNUTULDUKLARINI ANIMSA KAYBETTIYSEN ARA OZLEDIYSEN GIT BUL KIRDIYSAN OZUR DILEKIRILDIYSAN AF DILE SEVIYORSAN SOYLE CUNKU HAYAT COK KISA VE DEGERINI IYI BIL
149 BENIM ICIN HAYATTA IKI SEY ONEMLIDIR BIRI SEN DIGERI OZGURLUGUM OZGURLUGUM ICIN CANIMI SENIN ICINSE OZGURLUGUMU WERIRIM
150 BİR MİKTAR KOKUSU KALIR,GÜL TUTAN ELDE ZANNETMEKİ GÜL DİKENİN HİMAYESİNDE ASLINDA DİKENİN İTİBARI GÜL SAYESİNDE GÜLLERİN İÇİNDEKİ GÜLE CANDAN SEVGİLERLE
151 Toprak olmaz bana tenden baskası Senı bunca sevmez benden baskası ölürsem arkamdan sen hala yeter gelmesın kabrıme senden baskası
152 mutluluğun denizler kadar bol mutsuzluğun kumsaldaki ayak izleri gibi silinir olsun canımın içi
153 BIRGUN BANA SORACAKSIN BENMI DUNYAMI DIYE BEN DUNYA DIYECEGIM SEN KIZIP KUSECEKSIN AMA SUNU HIÇ BILMEYECEKSIN BENIM BUTUN DUNYAM SENSIN
154 senden sonra sonrası yok ya sen yoksa başkası yok aç içimde kar çiçeğim yüzümün başka gülesi yok
155 GÖZLERİNDE DOĞUP,YANAKLARINDA SÜZÜLÜP,DUDAKLARINI ÖPEBİLMEK İÇİN GÖZYAŞLARIN OLMAK İSTERDİM SEVGİLİM
156 yalnızlık ne mavi suları olan denizlerde,ne de kızgın kumları olan çöllerde kalmaktır,yalnızlık bu şehirde bu insan kalabalığında seni arayıpta bulamamaktır
157 seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar parlak ve onlar kadar degerlisin ama aranizda tek bir fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin
158 ne seni unutmak gibi bir çabam var içinmde,ne de aşkımı körükleyen rüzgar,ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var
159 eğer bir gün rüzgar eserse oralarda,sana olan sevgimi fısıldarsa kulağınaunutma sende sende bana o rüzgarla biraz sevgi yolla
160 SEN KALBİME GİREN BİR SEVDA KURŞUNUSUN YA SENİ ORADA BIRAKACAKLAR YA DA ÇIKARIRKEN CANIMI ALACAKLAR BİTANEM
161 Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu Onu aldim ama güzel oldugu için degil seni gördügünde utansin diye
162 Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
163 Seni sevdigimi desem azdir Sana binlerce $iir yazsam bo$dur Sevgimi anlatacak bir kelime yokdur Yildizlara bak Onlarda yetersizdir Sana sevgim bilki sonsuzdur!
164 Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım
165 Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu Hissettin mi?
166 Rüzgar olup Yanindan gectim Güne$ olup Tenini yakdim Gölgen olup Seni her an izledim Uykunda ba$inda meleginim Ve gökyüzünde Seni gizlice izleyen Yildizinim!
167 Gül dedigin nedirki, Solar gider, Ates dedigin nedirki, Kül olur gider, Gün dedigin nedirki, Geçer gider, Ama sana olan sevgim sonsuzdur, Ancak mezarda biter!!
168 Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır
169 Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
170 Sevgim gün boyu yoldaşın olsun Günaydın AŞKIM
171 YAĞMURUM OL YAĞ AMA ISLATMA,GÜNEŞİM OL ISIT AMA YAKMA,RÜZGARIM OL SAR AMA SAVURMA,SEVEBİLDİĞİN KADAR SEV AMA SENSİZ BIRAKMA
172 deniz kumsaldaki kumları,zaman geçmişteki anıları siler amahiç birşey gerçek sevgiyi silemez dostum
173 bir romansın okuyupta bitiremediğim,bir özlemsin uzanıpta erişemediğim,bir tek sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim
174 mutluluğun türkiye enflasyonu kadar yüksek,üzüntünün memur maaşı kadar düşük,geleceğinin keloğlanın keli kadar parlak olmasını dilerim
175 Elini yagmurlu bir gunde pencereden dışarı uzat tuta bildigin yagmurlar kadar sen beni seviyosun tutamadgın yagmurlar kadar ben seni seviyorum
176 aşk gülü dikeniyle avuçlamaya benzer ellerin kan içinde kalsada dikenlerin hesabını gülden soramazsın!
177 seni bir serçenin gözyaşalrı kadar seviyorum, bilirmisin sen o gözyasları nekadar değerlidir serçe ağladığında ölürmüş bende ölümüne seviyorum seni işte!
178 SeNi Yıldızlara benzetiyorum onlarkadar etkileyici onlar kadar güzel ama aranızada bir tek fark var onlar milyonlarace sen birtanesin
179 Ey dost aklımda, fikrimde ve zikrimdesin bana hayat veren iksirdesin! Gözden ırak olsanda sen her zaman aklımdasın
180 Bir uçurumdan aşağı düşüyor olsam sende orada bir dal olsan seni tutup incitmektense ölmeyi tercih ederim
181 Dün gece yıldızlara hep seni anlattım, dinledikçe bir kez daha parladılar Ayrı yerlerde oldugumuzu söyledim, seni dilemem için hepsi birer birer kaydılar günaydın bebeğim
182 dün gece seni gördüm rüyamda, ağlıyordunYavaşça eğildim dizlerine kapandım 'al beni sevdiğim yanına diye bağırdım'uyandıgımda telefon çaldı,arayan sendın ve bana sadece 'seni seviyorum'dedin
183 sevgilim bir gün sordu aşk nedir diye biraz zaman istedim düşüneyim diye bir gün gördüm onu yeni sevgilisiyle kulağına fisildadım aşk ızdıraptır diye?
184 AŞKIM YATAĞIN, SEVGİM YORGANIN, YÜREĞİM YASTIĞIN OLSUN İYİ UYU BİR TANEM
185 SEN EN BÜYÜK SEVGİYİ HAK EDECEK KADAR MÜKEMMEL,HERKESİN SEVMEYİ HAK ETMEYECEĞİ KADAR GÜZELSİN
186 GİT RÜZGAR DOSTUMA ONU NASIL SEVDİĞİMİ SÖYLE MUTLUYSA USULCA GELYANIMA,MUTSUZSA KULAĞINA DOSTUNHEP YANINDA DİYEFISILDA UNUTMASIN YÜREĞİM HEP ONUNLA
187 seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak yıldızlar kadar uluşılması zorsun ama yıldızlar milyonlarca sen bir tanesin aşkım
188 BU MESAJI HAFIZAYA ALIYORSAN BENİ SEVİYORSUN SİLERSEN BEĞENİYORSUN CEVAPLARSAN ÖZLÜYORSUN CEVAPLAMAZSAN BENSİZ YAPAMIYORSUN ŞİMDİ NE YAPACAKSIN BAKALIM!!! =) ASUŞ
189 GECENİN SESSİZLİĞİNİ DİNLE İÇİNDE BENİ BULACAKSINKARANLIĞA BAK YÜZÜMÜ GÖRECEKSİNELİNİ KALBİNE KOY,GÖZLERİNİ KAPA,RUHUMU YOLLUYORUM BİRAZDAN ÖPÜLECEKSİN BİTANEM!!!(aSuMaN)
190 Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın keşke yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım
191 Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi
192 ben boşalan kadehlerin değil sensizliğin sarhoşuyum
193 hayatta öyle bir güzellikle karsilastimki anlatamam,öyle saf,ööyle temiz ki,bugün onun günükim mi???Merk mi ettin???aynaya bak bebegimDogum günün kutlu olsun biricigim,tek sevdigim
194 BİRGÜN BEN BİLE BİLMEDEN ALDIN BENİ BENDEN, İÇİNE BİRAZ SEN KATTIN BAMBAŞKA BİR BEN YAPTIN VE BU BEN BANA SÖZ VERDİÖLSE BİLE TÜkETmEyECEk seni!(asuman )
195 GÜLLER HEP ELLERİNDE AÇSIN DİKENLERİ BATMASIN SEVDA HEP SENİ BULSUN AMA BENİ UNUTTURMASIN!!!^^ASUMAN^^
196 BİR DOST VARDIR İYİ GÜNDE YANINDA OLUR BİRDE DOSTLUKLAR VARDIR KÖTÜ GÜNDE YANINDA OLUR SÖYLE BAKALIM SEN HANGİSİNDENSİN? ASUMAN=
197 senin bir damla gözyaşına kurban olurdumşimdi sen bana kurban olsan gözümden bir damla yaş akmaz

Alıntı Yaparak Cevapla