Yalnız Mesajı Göster

2012 Kırıcı Sözler Kırıcı Mesajlar

Eski 09-01-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

2012 Kırıcı Sözler Kırıcı Mesajlar

Kırıcı Sözler, Sponsorlu Bağlantılar

Kısa kırıcı sözler sayfası – Bu sayfamızda sizlere çok yeni ve değişik kırıcı sözler hazırlamaya çalıştıkSizdede burada olmayan farklı kırıcı sözler mesajlar varsa aşağıdaki yorum bölümünden bizlere gönderebilirsinizBuyrun kırıcı sözler:

1-iSter insan oL iSter Hayvan Ol Sadece Kalbin Olsun yeter, iSter Duygusuz Ol iStersen Aşık Ol Sadece Harbi oL!

2-oyuncak hayatın gibi bu dünya sevmiyorum seni bunu asla unutma…

3-Sen Bir Hastalıksın Çaresiz Kalmış Çereleri tükenmiş bir hastalıksın hayatıma bulaşmadan defol

4-gerçek Ol yalan Olma insan Ol Hayvan Olma Aşık ol Taklit yapma!

5-Sen Sadece Bütün Kötülüklerin Babası Olmuşsun Sadece kendine göre bir analık arıyorsun

6-Kırmak istemesemde Seni Kırdırmak istiyorsun kendini Yaşamak istiyorum Sevgiyi Yalan Sözlerle Aldatıyorsun beni

7-paranoyak Olmuş bir hayatın Şizofrenik Duygularısın!

8-Senin Derdine Ancak kara Toprak Çözüm Olur ya öLdür Kendini yada Parazit gibi yaşamaya Devam et Hayatını

9-ben Senin Gibi Şerefsiz Değilim Yalanlar içinde gülerek Oynuyayım!!

10-Sözlerinde Kendin Gibi Yalan! Sen Sadece hayallerine ve yalan Sözlerine inan!!

11-Kırılmış Sevginin tamir edilemeyecek Kadar imkansız Duyguları Olmuşsun Yolun Açık Olsun

12-Seni yalan Hayallerde Bıraktım Şimdi gerçek hayallerin Arkasındayım Sensiz hayatımda Daha rahatım

13-Çaresiz hayatında yalan düşüncelere Hapsolmuşsun ALLAH Acil şifalar versin sana belki ozaman insan OLursun

14-Kırıdğın Kalbim Düzeldi yeni yeni Bırak Beni üzerim Seni, Çık Hayatımdan Delirtme Beni!!! Herkez kendi Yoluna!

15-Sana Ayrılıklar Kendime Mutluluklar Diliyorum yalan insan!

16-Savrulmuş Duygularımın Arasındaki Bir umut Işığı idin, Şimdi Oda Söndü Kendime Yeni hayat Ve Umutlar Kurmaya Başladım Sana Güle Güle

17-viran olmuş hayatımın tarumar olmuş kalbimin kırılmış yalan sevgisi’sin! Zaten hayatımı Bitirmişsin Sen Bitsen Ne olcak Alçak!

18-Geçen Zamana üzülüyorum Seninle! Geçen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Artık Bakıyorum Kendime

19-Eskimiş Yalanların Kalıcı bir pisliğisin hayatımda Senide temizlicem Yakında hayatımdan!!!

20-Lanet Olsun içimdeki iyimserlik Sevgisine Lanet olsun Sana Verdiğim Değere!

Alıntı Yaparak Cevapla