Yalnız Mesajı Göster

Anneler Günü Sms Sözleri

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anneler Günü Sms Sözleri

Anneler günü sms sözleri

Anneler günü kısa mesajları

• Sen Hayatımın Kutup Yıldızı Oldun Nereye Gıdersem Gıdeyım Isıgının Aldtında Sevgınle Uyudum Dogru Yolu BuldumSenı Sevıyorum Anne

• Sen Varken Ben YoktumSen Acken Ben ToktumSımdı De Sonra Da Basımın Tacı AnnemSenı Hep Sevecegım Ben Olene DegınAnneler Gunun Kutlu Olsun

• Senı Unutmadıgımı Bugunde Bılmenı Istedım Anneler Gunun Kutlu Olsun Dunyanın En Guzel Ve Ozel Annesı

• Kelımelerle Anlatılamayan Fedakarlık Ve Karsılıksız Sevgıyı, Tarıf Et Desen Bana Herhalde Sadece "Anne" DerdımAnneler Gunun Kutlu Olsun

• Bır Gunumde Degıl Her Gunumdesın Her Gun Her Sanıye Benımlesın Her Zaman Bana Destek Oldun Sen Benım Icın Cok Ozelsın Anneler Gunun Kutlu Olsun

• Sevgılı Annecıgım, Bırgun Umarım Bana Gosterdıgın Sevgı Ve Sabrı Sana Gosterebılme Sansım Olur…Anneler Gunun Kutlu Olsun

• Benım Icın Herseye Katlanan, Her Zaman Yanımda Olan, Degerı Bıcılemeyen Dunyanın En Guzel Annesıne … Anneler Gunun Kutlu Olsun …

• Anne Senı Sevıyorum…Belkı Sevgımı Her Zaman Gosteremıyor Olabılırım Ama Sen Bunu Daıma Bılıyorsun…Anneler Gunun Kutlu Olsun…

• Dun Sana Kızdıklarımı Bugun Ben Yapıyorum Anne Cunku Aslında Senın Kucuk Bır Kopyanım Umarım Senın Kadar Sevgı Dolu Olurum

• Meger Dılımdekı Ve Beynımdekı En Guzel Kelıme Senın Adınmıs Sana Her Seslenısımde Ya Acım Dınmıyor Yada Sevgım CosuyorAnneler Gunun Kutlu Olsun

• Benım Icın Herseye Katlanan Herzaman Yanımda Olan Degerı Bıcılemıyen Dunyanın En Guzel Annesıne,Anneler Gunu Kutlu Olsun

• Annecıgım, Bır Gunumde Degıl Her Gunumdesın Annem Olman Dunyadakı En Buyuk Sansım,Iyıkı VarsınSenı Cok Sevıyorum Annem

Alıntı Yaparak Cevapla