Yalnız Mesajı Göster

Verbatim 8GB Class 10 SDHC Hafıza Kart 043961

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

• Kapasite:8GB
    Yazma Hızı:10MB/Sec
    Okuma Hızı:10MB/Sec
    Class 10

Verbatim SDHC (Secure Dijital Yüksek Kapasite, SD 20) Kartları dijital kameralar, taşınabilir müzik çalarlar, video kameralar, akıllı telefonlar, kişisel bilgisayarlar ve diğer tüketici uygulamalarıyla uyumludur SDHC Kartları yüksek kapasite ihtiyacı olan ve özellikle yüksek kaliteli video uygulamalarında bilinen FAT32 dosya sistemini kullanır

Yüksek nitelikli videoların, yüksek çözünürlüklü dijital fotoğrafların ve taşınabilir uygulamaların artması yüksek kapasiteli saklama kapasitesine ve taşıma hızının artmasına olan talebi arttırmaktadır Bu nedenle, SDHC kartları veri taşıma hızının sürekliliğini garanti ediyor maksimum hızı değil

Verbatim SDHC Kartları tüm uygulanabilir SD standartları ile uyumludur Yanlışlıkla yapılabilecek silmeleri önlemek için yazma güvenliği özelliğini de sağlamaktadır SDHC kartları SD kartlarındaki aynı fiziksel biçimi kullanır ama SDA Şartnamesi Sürüm 20 ile uyum sağlamadığı için SD sunucu cihazlarında kullanılamaz

SDHC logosu ticari bir markadır

Hız Sınıfı Derecesi:
SD Kartların hız sınıfı derecesi, SDA kuruluşu tarafından tanımlanmış hız ölçümü birimidir 8 MBit/s'e eşittir ve en yavaş yazma hızını "hiçbir bellek biriminin kullanılmadığı en iyi parçalanmış dururm" ilkesinden alır

Sınıf 10: Minimum veri taşıma hızı olan 80 Mbit/s (10 MByte/s) garantilidir

Daha Yeşil, Daha az Plastik
Bu paket bir önceki paketle kıyaslandığında ortalama %90 daha az plastik içerir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Türü : Secure Digital
  • Kapasite : 8 GB
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 01092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla