Konu
:
İblisin Peygamber Efendimiz İle Konuşması?
Yalnız Mesajı Göster
09-01-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Peygamber efendimizin yerinde olsaydım ve iblis dallaması beni durdurup konuşsaydı ona aynen şunu derdim ben topraktan yaratıldım sen ateşten yaratıldın
ben üstünlük taslamam ama sen taslarsın ben gururlu olmam ama sen gururlanırsın sen benim aklımı okuyamazsın ama ben senin iradenden ne geçirdiğini ALLAH u Teala nın izniyle bilirim
ama sadece ALLAH u Teala izin verirse ALLAH izin verirse bunu her insan yapabilir
herkes kötülerin düşüncelerini duyabilir kötünün türü önemli değil ama ALLAH izin verirse
ben kimseden üstün değilim
üstünlük takvadadır
kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur
ALLAH u Tealanın yarattığı en şerefli varlıklar takva sahipleridir imanlılardır üstünlük taslamayanlardır Melekleridir Hz Cebrail as Hz Mikail as Hz İsrafil as Hz Azrail as Münker Nekir Kiramen Katibin ve diğer bütün Melekler Müslüman Cinler Müslüman İblisler (varsa tabiki) Müslüman İnsanlar ve diğer bütün Müslüman Türler yani ALLAH ın sevdiği kulları işte asıl şerefli olan onlar
ben şerefli olup olmadığımı bilemem
bende cehennemlik olabilirim
Her şeyi ALLAH bilir
Gaybıda sadece ALLAH bilir
ama gayb konusunda tek bildiğim iblis dallaması sana öyle bir mekan verilecekki öteki tarafta kıyametten sonra çok memnun kalacaksın
ALLAH u Teala mekanını şimdi şu an İhş ALLAH sana gösterir ki 300 sene baygın kalasın
o mekanı ben görseydim her halde o kadar hızlı dünya değiştirdim ki öldüğümü bile anlarsam
ben o yüzden mekan görmek bile istemiyorum
sonra neme lazım birde mucize eseri cennetteki huriler gösteriliyormuş sonra ben o sevinçle şimdi gideyim diye pencereden atlarsam
zebaniler gösterilir sonra bana
iblis dallaması ben senin eserin değilim
ben ALLAH u Teala tarafından yaratıldım
her şey ALLAH ın eseri
sende ALLAH ın eserisin
geçmişte kafana kaya yuvarlanmışsa eğer ben öyle beddua etmiştim
şimdide eğer burda kalacaksan sana tabi olanlarla yerin dibine geçirilirsin ihş ALLAH diye beddua çektim
vaktin varken burdan kaç
ben cinlerin yerinde olsam burdan kaçardım
çünkü onlarda kötülük ettiyse onlarda yerin dibine geçirilsin ihş ALLAH
iblis dallaması sen o kadar aptalsınki eğer Hz Adem as babama secde etseydin ve Hz Adem as babamı ve Hz Havva as annemi cennetten kovulmasına sebep olmasaydın şimdi senin nefret ettiğin biz insanoğulları belkide dünyada olmayacaktık
belkide hiç olmayacaktık
ALLAH u Teala her şeyi sıfır zamanda yaratabilir,anında yoktan var vardan yok
Yüce Rabbim ,sana eğer ALLAH u Teala nın emrini dinleyip secde etseydin Hz Adem as babama ve onları cennetten kovdurmasaydın eğer neler olucağını sana gösterir ihş ALLAH , ey iblis dallaması
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul