Konu: Karma
Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Karma

Eski 08-31-2012   #8
karamela

Cevap : Karma

Geceler sensiz geçiyor yeryüzünün sessizliğinde Gökyüzü, sanki sensiz yaşayan varlığıma inat üşütüyor bu gece Yanı başımda çalan müzik ise yüreğimi parçaladığının farkında olmadan çalıyor nefes nefese

Sen uzaklarda olduğuma bakma !! İpim elinde olmasada tasmağı olmayan bir köpek gibi sadığım sana

Ne yapsamda başbaşa kalıyorum dağların ardında bıraktığım kalbi kırık yalnızlığımla

Bazen hayallerimin büyüsüne kapılıp atlıyorum düşler gemisine Rotam belli olmuyor ama çoğu zaman yanaşıyorum limanı sen olan aşk sahiline Yıldızları bol olan karanlık bir gece hayal ediyorum Ama ıssız bir yer olmasına rağmen kuşların sesi geliyor nedense İşte o an gözlerimi kapatıyorum kuş sesleri içinde, seni ise yanımda hissetmeye çalışıyorum sessizce Yüreğinden tutup sevginle dans etmeye çalışıyorum gözlerinin içindeki denizden fısıldayan aşk şarkılari eşliğinde Düşler gemisinde romantik bir hava var bu gece Bedenini sarıp ruhunla dans ederken dayanamıyorum artık nedense Yürekten bir öpücük konduruyorum bana gülümseyen o eşsiz güzelliğiine Yaşaran gözlerimize aldırmadan diz çöküyorum önünde Usulca haykırıyorum yüreğinin sözcüsü gözlerine "seni seviyorum" diye Sesimi duymuş olucaklarki gökyüzümüzü basıyor martılar, gagalarındaki mavi güllerle Gökyüzünden mavi gül yağdırıyorlar üstümüze, senin mavi gülleri nekadar çok sevdiğini bilircesine Başımızdan aşağı mavi güller yağarken ağlayan gözlerinden tutunup sesleniyorum yüreğine "Tüm benliğinle beni bir ömür boyu eşin olarak kabul edermisin" diye Hemen ardımdan yüreğimden çıkan sesle bağıyırıyor tüm deniz canlıları "Onunla Evlenirmisin" diye Hıçkırıklar içinde kocaman bir evet yankılanıyor ümitsiz bekleyişlerim içinde Gözyaşlarının sel olduğu denizin üstünde hiç bırakmadan Sımsıkı sarılıyorum sana saatlerce Etrafımızdaki tüm canlılar ise gülümsüyerek ağlıyorlar bu sevgi seline şahitlik edercesine Onlar farkında değillersede ben farkındayım bunların hepsi bir hayaldi tabikide
Ama genede çok mutlu oldum, kaderin olmadığı yerde kendi kaderimi çizdiğimce

O kadar meyilliyim ki susmaya ve bir o kadar dönmeye içime Hiçbir şeyi duymak istemezcesine Gözlerimi kapatıp o sonsuz karanlıkta adımlarken son kez içimi susmalıyım biliyorum ve kapamalıyım duygularıma giden tüm yollarımı Kulak zarlarımı yırtarcasına bağıran ve her çığlığında organlarımı son hızla birbirine çarptırıp yaralayan o iç gıcıklayan sessizliğe Gidersem bitecek mi ? Susacak mı o sesszlik suküt giydiğim bedenimde Yoksa daha şiddetli bi hayalin çığlığımı çağırıyor beni?
Yooo gerek yok bi hayali daha üzmeye Gitmelyim herşeyi bi kenara bırakıp Çekilmeliyim bu savaştan sessizce Biliyorum bırakmak istemiyceksin beni içim Ama anla bu ruh sana bi kefen ve o beyaz yakışmıyor senin suküt giyindiğin tenine

Aydınlığımı yüreğimin ateşiyle sağladığım bu karanlık dünyada, sevgime karşılık çokta şey istemiyorum aslında Gözleri yüreğini yansıtan, yüreği hayatımı ısıtan bir ışık istiyorum karşımda Ama bu büyük aşkıma karşılık bulamasamda, korkma beklerim ışıksız yalnızlığımda Ben günlerini aydınlatan güneşin olamasamda, karanlık gecelerini aydınlatan bir ay olmak isterdim hayatında Unutma, günü gelince başkaları gibi güneşin olmazdım gündüzlerine, karanlık gecelerini unuturcasına Ben yüreğimin ateşiyle ömrüne bir ömürlük aydınlık olurdum, bu ay ışığı görünümlü aşk ışıltısının altında

Günlerini aydınlatan güneşin olamasamda, karanlık gecelerini aydınlatan bir ay olmak isterdim hayatında

Aşk tohumcuklarını ümitlere ekip sulamamak serefsizliktir Ya o aşk tohumcuklarını büyümeden güneşin altına bırakıp yakıcaksın ya da aşk tohumcukları ektiğin ümitleri sürekli sulayıp yarıyolda bırakmayacaksın!!

Birini çok seviyorsanız eğer geçmişini fazla kurcalamayın Onu, bu dünyaya sizin aşkınızla doğdu varsayın Varsa bir hatası bu tarihten sonra yargılayın

Bazen hayallerimin büyüsüne kapılıp atlıyorum düşler gemisine Rotam belli olmuyor ama çoğu zaman yanaşıyorum limanı sen olan aşk sahiline Yıldızları bol olan karanlık bir gece hayal ediyorum Ama ıssız bir yer olmasına rağmen kuşların sesi geliyor nedense İşte o

zemheride taşa taş bile kuytu olurken, sen benim başıma kar yağdırıyorsun

gölge etme, başka ihsan istemez

Alıntı Yaparak Cevapla