Konu: Karma
Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Karma

Eski 08-31-2012   #7
karamela

Cevap : Karma

Aşk; sevdiğinin yüzünü düşündüğünde farkında olmadan gülümsetir insanı, bu düşüncelerdeki gülümsemelerde aşkın en tatlı yanı

Aşk sevgilerin en hayırsızıdır Ben en güzel sevgiyi en büyük aşka tercih ederdim Kim ne derse desin aşk gelip geçicidir, kalıcı olan ise sevgidir Ama varsa eğer bitmeyen en büyük aşkta en güzel sevgiyi yaşatabilen: bilsinki kendisi ben gibi imkansızı başarabilendir

Gelirdim cenazene Kimseye görünmezdim hep en arkalarda durur, saklanırdım, kimse seni bana sormasın diye Gözlerim tabutundayken ruhunu hissederdim yanımda, çünkü nekadar arkalarda dursamda bilirdim ki sen bulurdun beni Hem kimbilir belki öbür taraftan daha iyi görürdün seni nekadar çok sevdiğimi Sonra herkes dağılınca gelirdim mezarının başına Toprağının yanına otururdum usulca O geceyi seninle sabahlardım ağlaya ağlaya Dertleşirdik, hatta belki o gece yalanda olsa aşık olduğunu söylerdin bana Sabahın ilk ışıklarında toprağına uzanırdım umutsuzca ve sonra avucumda sımsıkı tuttuğum "Beni onun yanında gömün" notuyla kapatırdım gözlerimi sensiz hiçbir anlamı kalmayan hayata

Aşk, duyguların zirveye ulaştığı anlarda üzüntü veya mutluluğa dönüşür

Sevdanı kalbimin ruhunda, seni ise gözlerinde yaşamak isterdim Ben böyle sıradan bir aşk istemezdim! Ellerini tuttuğumda terlemeliydi ellerin, dudaklarını öptüğüm anda titremeliydi tüm bedenin Beni ben edenin bir tek sen olabileceğini hiç kuşku duymadan bilmeliydin

Mantık insanın beyninde aşk ise yüreğinde yaşanır
O yüzdendir ki AŞKTA ASLA MANTIK YOKTUR EĞER BİR AŞKA MANTIK KARIŞTIYSA BİL Kİ O AŞK ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞTIR

Acaba birgün vazgeçemek istermiydim bu sevdadan Mesela onsuz bir hayatta mutlu olabilirmiydim, onu hiç aramadan Gülüşünü yüreğimde hissetmeden zevk alırmıydım kahkaha atışlarımdan Onun yüreğinde gülümsemeden geçermiydi zaman Yaşayabilirmiydim onu düşünmeden O güzel yüzüne bakıpta susabilirmiydim tek kelime etmeden Titrermiydi bedenim onun ellerini hissetmeden Onu yüreğime unutturabilirmiydim ruhumu öldürmeden

Sana baktığımda gözlerinden yüreğine akmak isterdim Seni senden alırcasına sahip olmak isterdim sana Mesela sana hayat veren olmak için kanında dolaşmak isterdim Bu kanı tüm vücuduna ulaştırmak için yüreğin olmak isterdim Yüreğini harekete geçirebilmek için ruhun olmak isterdim Ruhunu senden alıp ruhuma ekleyebilmek için senin birgünlük sevdan olmak isterdim

Benim bildiğim korkularda ya sırtını döner koşarsın kaçarcasına ya da göğsünü gere gere durursun korkularının karşısında Ama bilmediğim öyle bir korku varmışki ne yapsanda etmez fayda Ben ilk defa seninle tanıştım bu korkuyla Sende bilirsin belki; "Sevdiğini kaybetme korkusu" diyorlar bunun adına

Durmadan onu soluyorum sanki içime Güneşin doğuşunu onun gözlerinde buluyor, yağmurlu günlerimi gözyaşlarının altında yaşıyorum Karanlığı ise onun yokluğunda farkediyorum sadece Mesela o gülmeyince varlığımı hissedemiyorum O yanımda olmayınca denizin güzelliğini göremiyorum Şimşeklerin şiddetini bile bir tek

Beni boşver mutluluk ! Şu yorgun yüreğime bi bakıver Onu üzüntülere teslim ettiğin yetmezse eğer ölüme terk eder gibi kopar içindeki tüm umut çiçeklerini teker teker

Zor oluyor, sevilmediğini bildiğin halde sevmek Kurşun misali yüreğini umutla doldurduktan sonra hayallerini ellerine alıp vurulmadan savaşman gerek

Şeytanın melekleri geldi sensiz kaldığım bu karanlık gecede, şimdi alay ede ede fısıldıyorlar yüreğime, boşver unutursun diye

zemheride taşa taş bile kuytu olurken, sen benim başıma kar yağdırıyorsun

gölge etme, başka ihsan istemez

Alıntı Yaparak Cevapla