Konu: Karma
Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Karma

Eski 08-31-2012   #6
karamela

Cevap : Karma

Kimseyi değiştiremezsin hayatta ve kimse için de değişmemelisin Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle Ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için Yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında İstediklerim yanımda, istemediklerim yolunda demelisin !!

Kimse aşk istemesin benden zaten yeterince aşığım derinden

Kim demiş aşk karşılıklıdır diye Bazen birini o kadar çok seversiniz ki sizin aşkınızdan bihaber yaşar içinizde Bazende bilir sevdiğinizide, hayat vermez onu size Çoğunuz o an sevdiğinden vazgeçsede, ben asla vazgeçmem aşkımın uğrunda ölsemde

Unutmanın en ağırı unutamadan unutmakmış sevgili !!!

Karanlık gecelerin aydınlığında boğulurken gördüm o nurdan parlayan ellerini Hiç düşünmeden büyük umutlarla uzatmıştım sevdaya hasret ellerimi Ama nerden bilebilirdimki beni sevmeyeceğini Şimdi rahat bırakta karanlık gecelerimin aydınlığında senide içime gömüp kapayım şu kahrolası dünyaya bakan gözlerimi

Okyanusun ortasında terkedilmiş yüreği yaralı bir köpekbalığı gibiyim

Alacakaranlık sevdasıyla savaşan bir dünya hayal edin Ay ışığının verdiği mutlulukla başlayan çocuk cıvıltısının eşliğinde bir damla ışığa hasret kalemimle yazdığım şiirlerimin anlamlarını düşleyin içinizde Bugün okuduğunuz her şiirde gözyaşlarımın olduğunu unutmadan gözlerinizi kapayıp yüreğimi hissedin sessizce

Bak arkadaş öfke var benim asi ruhumda Kimse bilmez ama patlıcak yer ararım, her savaşın ortasında En kötüsü sevdiğimi kaybetme söz konusuysa, kimse dur demesin bana !!!

gerataba

zemheride taşa taş bile kuytu olurken, sen benim başıma kar yağdırıyorsun

gölge etme, başka ihsan istemez

Alıntı Yaparak Cevapla