Konu
:
Çardak Kebabı Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Çardak Kebabı Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çardak Kebabı Nasıl Yapılır
Çardak Kebabı Tarifi
Çardak kebabı nasıl yapılır
Oktay Ustanın Çardak Kebabı Tarifi
Malzemeler
300 gr
kuzu eti
1 soğan
2 havuç
2 biber
Taze sarımsak
1 kase mantar
1 çorba k
salça
Sıvıyağ
Tuz, karabiber
Domates
Kaşar peyniri
Krebi için:
1
5 su b
süt
1 çay b
sıvıyağ
2 yumurta
2 su b
un
Tuz
Çardak Kebabı Yapılışı
Etleri minik küpler halinde doğrayarak sıvıyağda bir süre kavurun
Daha sonra üzerine
doğranmış soğanları ve havuçları ekleyin
Bir süre kavrulunca mantarları da doğrayarak
ekleyin
Daha sonra salça ve domatesleri de ekleyerek pişirebilecek kadar az su ile
pişmeye bırakın
Krebi için süt, sıvıyağ, un ve tuzu karıştırma kabına alarak çırpın
Yağlanmış krep
tavasında kreplerinizi pişirin
Pişirdiğniz krebi tezgaha yayın
İçine hazırladığınız etli karışımdan koyarak kenarlarını
kapatın
Düzgün tarafı üste gelecek şekilde az yağlanmış fırın tepsisine dizin
Üzerine
bir dilim domates ve kaşar peyniri rendesi koyarak peynirler eriyene kadar pişirin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul