Konu
:
Kremalı Pazılı Tavuk Sarması Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Kremalı Pazılı Tavuk Sarması Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kremalı Pazılı Tavuk Sarması Nasıl Yapılır
Kremalı Pazılı Tavuk Sarması Tarifi, Kremalı Pazılı Tavuk Sarması nasıl yapılır
Malzemeler
1 demet pazı yaprağı
8 adet tavuk gögüs eti
tuz, tane karabiber
1 kahve fincanı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı
Garnitür için :
1 kg patates
2 çorba kaşığı hardal
1 limonun suyu
bir tutam Tuz
2 çorba kaşığı kornişon turşu
Kremalı Pazılı Tavuk Sarması Yapılışı
Tavuk etlerini zeytinyağı, tuz ve karabiberle yarım saat kadar marine edin
Patatesli garnitür için patatesleri haşlayıp kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde kesin
Kornişon turşuları da çok ince zar şeklinde doğrayıp patatese ilave edin
Hardal, limon suyu, turşu ve bir tutam tuz ekleyip karıştırın
Salatanız hazırdır
Teflon bir tavayı ısıtıp tavuk etlerini kızartın
Pazı yapraklarını kaynar suda birkaç dakika haşlayıp süzün
Kızartmış olduğunuz tavuk etlerini haşlanmış pazı yapraklarına sarın
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin
Hardallı patates garnitür ve haşlanmış yumurta ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul