Konu
:
Saç Kavurma Nasıl Pişirilir Yapımı
Yalnız Mesajı Göster
Saç Kavurma Nasıl Pişirilir Yapımı
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Saç Kavurma Nasıl Pişirilir Yapımı
Saç Kavurma nasıl yapılır
Saç Kavurma nasıl pişirilir yapımı
Sac kavurma lezzetine ulaşmak isteyen değerli hanımlar için leziz bir tarif ile karşınızdayız
Kurban Bayramı'nda veya pikniklerde bunu mutlaka denemelisiniz
4 kişinin yiyebileceği şekilde hazırlanmış malzemeleri sayalım; 1 kg kuşbaşı kuzu eti, 1 bardak su, 1 çay bardağı sıvıyağ (bu yağdan başka bir kaşık sıvıyağa daha ihtiyacımız var), 3 domates, 250 gram biber, tuz ve karabiber
İlk defa yapacak takipçilerimiz, saç kavurma nasıl yapılır? ben yapabilir miyim? diye endişelenmesine gerek yok
Saç kavurma tarifleri oldukça basit tariflerdir
Şimdi yapılışına geçelim
Etleri, 1 bardak su ile haşlayalım
Haşlandığını fark edince, sacın üstüne koyup 1 çay bardağı sıvıyağ ile kavuralım
Domateslerin kabuklarını soyup ince doğrayalım (isterseniz domatesleri rendeleyerek de kullanabilirsiniz) ve etlerin içine atalım
Biberlerin çekirdeklerini çıkaralım
Küçük bir tavada biberlerimizi 1 kaşık sıvıyağ ile soteleyelim
Etlerin pişmesine 5 dakika kala biberleri de saca alalım
Sac kavurmamızı ateşten alırken tuz ve karabiber atıp servis edelim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul