Yalnız Mesajı Göster

Fırında Kaşarlı Tavuk Nasıl Yapılır

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Kaşarlı Tavuk Nasıl Yapılır



Fırında Kaşarlı Tavuk Tarifi

Fırında Kaşarlı Tavuk nasıl yapılır


Malzemeler


2 adet derisi alınmış bütün tavuk göğsü

1 su bardağı galete unu

2 adet yumurta

4 dilim kaşar peyniri

tuz

karabiber

kekik

pul biber

az miktarda tereyağı


Fırında Kaşarlı Tavuk Yapılışı

Tavuk göğüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmaması için kontrol ediln böldüğünüz parçayı hamburger ekmeği gibi kesip açın parçaları birbirinden ayırmamaya dikkat edin aralarına kaşar peyniri yerleştirip üzerine kekik serpin ve küçük parçalar halinde tereyağı koyun Yumurtaları çırpın içerisine tuz, karabiber, pul biber ilave edip karıştırın Hazırladığınız tavukları yumurtaya batırıp galete ununa bulayın Hafif yağladığınız borcam tepsisine dizin üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyup fırında 20-25 dakika pişirin Patates püresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapın










Alıntı Yaparak Cevapla