Konu
:
Yufkalı Et Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Yufkalı Et Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yufkalı Et Nasıl Yapılır
Yufkalı Et Tarifi
Yufkalı Et nasıl yapılır
Malzemeler
1 adet yufka
500 gr kuşbaşı dana eti
2 domates
1 yeşil biber
1 kırmızı biber
2 kuru soğan
Yufkalı Et Yemeğinin Yapılışı
Yufkalar 3 cmlik kareler şeklinde kesilip yağlı kağıt konmuş tepside fırına verilir
Kızarınca fırından çıkarılır
Et ve diğer malzemeler kuşbaşı doğranıp 3 yemek kaşığı sıvı yağ ve baharatlar atılarak düdüklü tencerede 15-20 dk pişirilir
Kızarmış çıtır yufkalar yayvan bir tepsiye dizilir
Üzerine pişen et yemeği sıcak şekilde dökülür
Üzerine kaşar serpilip fırında 5 dk kaşar eriyene kadar tutulur
Afiyet olsun
Aynı tarifi tavuk etiyle ve tavuklu mantar soteyle de yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul