Konu
:
Milföylü Tavuk But Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Milföylü Tavuk But Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföylü Tavuk But Nasıl Yapılır
Milföylü Tavuk But Tarifi
Milföylü Tavuk But nasıl yapılır
Malzemeler
4 adet tavuk baget
4 adet milföy hamuru
Milföylü Tavuk But Yapılışı
Orta boy bir tencerenin yarısına kadar su doldurup kaynamaya bırakın
Kaynayan tencereye tavuk baget, tuzu ekleyin
Tencerenin kapağını kapatıp kaynamaya bırakın
Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika daha pişirip ocaktan indirin
Haşlanan tavukları sudan çıkarıp soğuması için kenarda bekletin
Soğuyan tavuk bagetlerin üzerindeki deriyi sıyırıp atın
Kağıt havlu yardımıyla tavuğun üzerindeki fazla suyu alın
Her bir tavuk bagetin etrafını bir adet milföy hamuruyla kaplayın
Üzerine yumurta sarısı sürün
Fırın tepsisini margarinle iyice yağlayın ve milföylü tavukları dizin
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında milföylerin üzeri kızarana kadar pişirin
Sıcakken servis yapın
Not:Tavukları milföye sararken isteğe göre karabiber ve kaşar ile tatlandırabilirisiniz
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul